––•(-•grup hepsi fan sitesi•-)•––
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

––•(-•grup hepsi fan sitesi•-)•––

gяυρ нєρѕι нαккιη∂α нєяşєу

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

DODA NE YA.... :(

2 posters
YazarMesaj
bliss~
erenci admin
erenci admin
bliss~

DODA NE YA.... :( Empty
MesajKonu: DODA NE YA.... :(   DODA NE YA.... :( Icon_minitimeÇarş. Nis. 02, 2008 10:03 am

R&Bnin yeni ve tek yıldızı DOA

Geçen hafata katıldığı bir TV programı ile dikkat çeken 'Türkiyenin ilk ve tek'r&b yıldızı olarak tanıtılan Doa ''aRTIK GENÇ İSİMLER PİYASAYA ÇIKMALI.Koca koca inssanları dinlemekten sıkıldım''diyor.
........
HEPSİ POP SÖYLÜYOR.
muhabir:Sizi 'Türkiyenin ilk ve tek r&b yıldızı olarak tanıttılar.Albümü olmayan biri için çok iddialı değil mi?Üstelik HEPSİ gibi başarılı bir grup warken.
Türkiyede batı tarzı müzik yapan az insan war.Genelde türkü arebesk pop yapılıyoy.Hepsi grubu da r&b olmadığı için TİCARİ BİR BOŞLUK DOLDURMAK İÇİN ÇIKTI ORTAYA .Onları çok başarılı buluyorum.ama r&b yaptıklarını düşünmüyorum.Yurtdışında Space girls war.Çok başarılılar ama pop yapıyorlar.Hepsi de onlar gibi.r&b Yapmak için farklı şeyler yapmak gerekiyor.Bluesin kullanılması alt yapının hip hop olması dans edilmesi gerekiyor.Hepsiye bakıyorum da dans ediyorlar.Alt yapı pop.Ben bu güne kadar türkiyede R&B yapan birini daha görmedim.
KAYNAK:Günaydın gazatesi
gossip*
cemreci admin
cemreci admin
gossip*

MesajKonu: Geri: DODA NE YA.... :(   DODA NE YA.... :( Icon_minitimeÇarş. Nis. 02, 2008 10:06 am

allah allah yaa Evil or Very Mad
https://hepsicilerfan.hareketforum.net
bliss~
erenci admin
erenci admin
bliss~

MesajKonu: Geri: DODA NE YA.... :(   DODA NE YA.... :( Icon_minitimeCuma Nis. 04, 2008 10:18 am

benjede Evil or Very Mad

DODA NE YA.... :(
1 sayfadaki 1 sayfası