Bu Ayıp Hepsinin adlı haberin doğrusu
Arkadaşlar o gün milliyet gazetesinde çıkan haberin doğru olmadığını söylemiştim ztn yazar Ali Eyüboğlu da bunu düzeltmek amacıyla bu haberi yayımlamış.İşte haber:
Fatura basın danışmanına
Cuma günkü "Bu günah Hepsi'nin" başlıklı yazımdan sonra grubun menajeri ve kızlardan birinin annesi olan Şebnem Özberk aradı.
En büyük hayali Hepsi ile tanışmak olan 10 yaşındaki felçli çocuğun bir yakını tarafından Hepsi grubu ile tanıştırılması adına sarf edilen ama sonuçsuz kalan çabadan kendisinin ve de Hepsi'nin kesinlikle bilgisi olmadığını söyledi. Özberk, "Bilgimiz olsa bu buluşmayı ilk fırsatta gerçekleştirirdik. Kızlar, çocuklar özellikle de özürlüler konusunda müthiş hassastır" dedi.
Grup ve menajer aradan çıkınca fatura tek başına basın danışmanları Yasemin Şefik üstlendi... O da "Ben ona çocuğu konsere getirme dedim, getirdi" diyerek faturanın bir kısmını felçli çocuğu sevindirmeye çalışan kadına kesti...
Bu olay bana, avukatınızın takip ettiği bir davanızı kaybetmesinden sonra kendinizi "Mahkûm olan ben değilim avukat" diye teselli etmek gibi geldi ama, her neyse.
Sonuç olarak taraflar en kısa sürede 10 yaşındaki felçli çocukla Hepsi'ni buluşturma konusunda anlaştı ya gerisi Erbakan'ın söylemiyle "fasa fiso"...