––•(-•grup hepsi fan sitesi•-)•––
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

––•(-•grup hepsi fan sitesi•-)•––

gяυρ нєρѕι нαккιη∂α нєяşєу

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri

4 posters
YazarMesaj
bliss~
erenci admin
erenci admin
bliss~

bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Empty
MesajKonu: bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri   bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Icon_minitimeC.tesi Mayıs 24, 2008 3:36 pm

Yonca Evcimik bir röportaj sırasında Hepsi hakkında şunları dedi;
-Hepsi grubu mesela ben onları beğeniyorum.Çok şekerler,çok zor grup olmak Allah kolaylık versin.Çok başarılılar.İnşallah bir ömür boyu devam ederler.
Hande Yener:
-Ben ve Hepsi grubu Türkiye'de bir ilk.Ben Türkiye'ye elektronik müziği,Hepsi ise R&B müziği tanıştırdı.Yolları her zaman açık olsun.
Nil Karaibrahimgil:
-Hepsi grubu Türkiye'de yapılmamışı gerçekleştirdi.Müzik ve dansı birleştirdi.Bende farklı müzik yapıyordum ama Hepsi çıkmadan önce bu kadar dans meraklı değildim.Bildiğim kadarıyla çocukluktan beri arkadaşlar hatta dostlar umarım birbirlerine olan sevgileri,saygılar,müzik ve dansa olan ilgileri biran olsun ile bitmez.Dilerim daha nice ödüller alır.Yollarınız hep açık olsun Hepsi kızları
Burcu Güneş:
-HEPSİ'de çok güzel bizi R&B'ye yaklaştırdıkları için çok teşekkürler.Gerçekten HEPSİ genç,HEPSİ güzel,HEPSİ'NİN de sesi çok güzel,HEPSİ dinamik.
gossip*
cemreci admin
cemreci admin
gossip*

MesajKonu: Geri: bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri   bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Icon_minitimePaz Mayıs 25, 2008 1:42 am

ayy yerim ben sizii
https://hepsicilerfan.hareketforum.net
yoshy-brsn
moderatör
yoshy-brsn

MesajKonu: Geri: bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri   bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Icon_minitimePaz Mayıs 25, 2008 2:53 am

sağol cnum
bliss~
erenci admin
erenci admin
bliss~

MesajKonu: Geri: bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri   bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Icon_minitimePaz Mayıs 25, 2008 11:10 am

bi şiy deil görevim bu arda hakikaten sonunda doru dürüs bi şiy söleen ünlülerde oldunu anladıkk
gossip*
cemreci admin
cemreci admin
gossip*

MesajKonu: Geri: bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri   bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Icon_minitimePaz Mayıs 25, 2008 11:14 am

eetzyaa
https://hepsicilerfan.hareketforum.net
bliss~
erenci admin
erenci admin
bliss~

MesajKonu: Geri: bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri   bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Icon_minitimePaz Mayıs 25, 2008 11:20 am

.................:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))
sürpriz_yumurta

sürpriz_yumurta

MesajKonu: Geri: bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri   bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 2:57 am

hihi bence dünyada en sevilen sanatçı grup hepsidekilerdrir

bazı ünlülerin hepsi hakkında söledikleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-