––•(-•grup hepsi fan sitesi•-)•––
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

––•(-•grup hepsi fan sitesi•-)•––

gяυρ нєρѕι нαккιη∂α нєяşєу

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE...

2 posters
YazarMesaj
bliss~
erenci admin
erenci admin
bliss~

HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE... Empty
MesajKonu: HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE...   HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE... Icon_minitimeÇarş. Şub. 20, 2008 10:21 am

arkadaslar powerturk müzik ödülleri dün dağıtıldı ve mor ve ötesi ödülü kaptı benim de son dan bi öncekigün haberim oldu ondan size de yazamadım... Sad
bu olay beni çok üzmedi çünkü o ödülü hepsinin hak ettiğini biliyordum ama mor ve ötesi eurovision müzik yarışmasına katılcaı için herkes onlara oy verdi... Evil or Very Mad
bence bu haksızlık eğer bu tören eurovisiondan sonra olsadı ve mor ve ötesi kötü bi derece alsadı hiç şansları olmazdı o yüzden üzülmee gErek yok pig Like a Star @ heaven
BU LONUDAKİ YORUMLATINIZI BEKLİYORUM... Smile
bliss~
erenci admin
erenci admin
bliss~

MesajKonu: Geri: HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE...   HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE... Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2008 1:54 pm

arkadaslar dün gazetede bir yazı okudum okuduğuma göre powerturk müzik ödüllerinde şike VAR
neden mi

gazeteciye göre:
powerturk müzik ödülleri die google da bile girdiğimizde 2008 ödülleri afişinde ne büyük resim yalın
şebnem ferah
mor ve ötesine ait

neden?

çünkü powerturk düzgün bir pop kanalı çizgisine oturmak istiyo ve bu sanatçılar onun için ideal
polemiğe girmemiş yıl içinde müziğinden bahs ettirmiş...

nedense son zamanların polemik kraliçesi demet akalın aday olmasına rağman ödül alamadı onun yerine magazinlerde adını bile duymadımız sebnem ferah aldı ödülü

ya da hande yener geçen sene iki dalda adaydı ve bir dalda ödül aldı ama busene aday bile gösterilmedi...

ve mor ve ötesi bu sene eurovision a katılcak ve en iyi grup o oldu...

sonra nillll

özgür kız çizgisiyle ii bir izlenim bırakan ve sanatı ve kıyafetleriyle gündemde olan nil iki ödül aldı...

SON OLARAK DA YALINNNNNNNNNNNNN....

son dönemlerde adı tuba ünsalla anılan yalın saygılı ve edepli bir üslupla susmayı tercih etmişti...
iyi popçu çizgisine gayet iyi uyuyordu...neden aynı kategoride yer alan fakat magazinlerden düşmeyen diğer kişiler ödülü almadı da iki ödülü birden yalın aldı...

bunların hepsinin bir soru isareti olduğunu belirten gazeteciye ben de katılıyorummmmmmmmmmmm

??????????????????????????????????????????????????????? confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused
avril_özce

avril_özce

MesajKonu: Geri: HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE...   HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE... Icon_minitimeCuma Mart 28, 2008 7:31 am

GARİP confused confused confused confused

HEPSİ POWER TURK MÜZİK ÖDÜLLERİNDE...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-